Big Wolv og Glen Dwellz rocker «Kangolhatt»

Coverart: Kjetil Bjor
Big Wolv og Glen Dwellz har slått seg sammen på den nye EP´en «Kangolhatt».  Utgivelsen er et tydelig nikk til 90-tallets gullalder med boom bap beats, mimrevers og bars. «Kangolhatt» er ute fredag 2. desember der du hører musikk!

Big Wolv (tidligere Wolverine) har holdt på med musikken siden midten av 90-tallet. Han har gitt ut flere album, EP´er og operert som både soloartist og i grupper. Fra 2013 til 2018 hadde han et lite opphold med musikken. Da han returnerte til scena i 2018 var det med en ny giv og låtene kom i store kvanta. Han har samarbeida med et stort antall artister og gitt ut flere prosjekter med forskjellige produsenter de senere åra.

Foto: Tommy Klemp

Glen Dwellz har holdt på med musikk siden slutten av 90-tallet. Han har gått under flere artistnavn som blant annet rapperen stJohn. De senere årene har han lagt rappinga på is, og fokusert mer på musikkproduksjon. Siste låt som rapper var låta «#2020DREAMS» som gjestet den amerikanske rapperen Planet Asia. Som produsent har Glen Dwellz vist at han trives aller best i boom bap-landskapet, selv om det ikke er alt denne karen har å by på.

Foto. G. Johnsrud

«Kangolhatt» er et resultat av Dwellz gikk igjennom tre års arbeid med beats og lasta de opp som «beat tapes» på SoundCloud. Han inviterte flere rappere han kjente til å sjekke ut om noe falt i smak. Big Wolv fant såpass mange beats han likte at de bestemte seg for å gjøre en EP sammen. Sammen tar de oss med inn i en sound som ble til da kangolhatten regjerte, nemlig 90-tallets boom bap. Subphotic bidrar med cutsm God Sort gjester en låt og alle låtene er produsert av Glen Dwellz.

Sjekk ut den splitter nye Big Wolv og Glen Dwellz EPén «Kangolhatt» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*