Brylarm 2018 – Velykket 5 års jubileum

En av de hyggeligste og mest rørende festivalene jeg noensinne har vært med på. =Oslo, Oslo Ess og Hito Promo med venner klarte virkelig å stjele hjertet mitt.

Foto: Johannes Andersen

Hele settingen, alt så utrolig vakkert og fint. Folk hadde med seg barna sine, noe også undertegnede gjorde. Godt oppmøte og fin gjennomstrømning fra start til slutt. Skulle bare ønske de hadde flere av selgerne med på scenen. Ene som stilte var Rikke Eriksen med sine tårefremmende og rørende ord om et liv i rus.

Årets artister klarte også kapre det jeg har av hjerte. Med dempet toner nådde de alle inn. Oslo Ess, Marion Ravn, DeLillos, Hilma Nikolaisen og avslutning med Skambankt, som var de eneste som trøkket skikkelig på. Jeg er så glad jeg kom meg ut for å få med meg dette. Femårsjubileet var virkelig en suksess og jeg håper selgerne fikk solgt bladene sine.

Alle bilder i bildeserien tatt av Johannes Andersen.

Se flere bilder på Flickr

Les «Vi møter Oslo Ess på Oslo S for å snakke om Brylarm»

Les «Skambankt et intervju om nesten alt»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*