DANG!!! debuterer med stjernespekket singelslipp

DANG!!! Promobilde
Foto: Promobilde
«Manic Possessive» er den første singelen til DANG!!! og er hentet fra kommende debutalbum Sociopathfinder. Ute på Apollon Records i dag!

DANG!!! er et syvhodet norsk rocke-monster på oppdrag for å lage post-pandemiens rock n roll! Debutalbumet Sociopathfinder slippes 15. oktober.

Historien til DANG!!! begynte i midten av mars 2020, når verden som vi kjente den gikk inn et ukjent territorium. Arne Thelin (eks The Kwyet Kings, The Lust-O-Rama, The Cosmic Dropouts) kontaktet Stu Manx (eks Gluecifer,Order) og spurte om han kunne ha et gitarriff han kunne leke med for å bruke til enmannsbandprosjektet sitt… og… Bang! Kjemi!! Begge ble veldig begeistret for resultatet og skjønte at de var på sporet av noe her.

DANG!!!_Manic Possessive_coverart

Stjernespekket sammensetning

Raskt etter fikk de selskap av den ekstraordinære orgelspilleren Geir Nilsen (eks Russian Amcar Club) og Norges beste rock ‘n roll-trommeslager Håvard Takle Ohr (Kvelertak, El Cuero). Amerikanske Karen Cuda (eks Nashville Pussy, HemiCuda) ble med på bass og Håkon Gebhardt (eks Motorpsycho) og Andre Dahlmann (både på gitarer og lyder) fullførte oppstillingen.

Gjestestjernen inkluderer Gregg Kostelich (The Cynics), Lorenzo Moretti (Giuda), Øystein Alsos (eks Senit) og Thomas Eriksen (Mork) som alle ga sine gitarpartier og sist, men ikke minst Richard Gjems på harpe. Låten er mixet av Ed Stasium (som tidligere har jobbet med Ramones, Talking Heads, Motörhead, The Smithereens, Living Color, The Empty Hearts for å nevne noen). Resultatet er intet mindre enn «Manic Possessive» som du bare MÅ sjekke ut!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*