Digital folkemusikkfestival fra Sentralen

Promobilde for digital folkemusikkfestival på Sentralen
Foto: Promobilde
Sentralen gir ikke opp på steaming-konsertene. De kjører på og arrangerer digital folkemusikkfestival 26.mars – 11. april 2021.

18. mars var det et år siden Christer Falck og hans kolleger i Hes&Falck startet Koronerulling i samarbeid med Sentralen.

Jonas Alaska var først ut og i løpet av de neste ukene hadde 82 andre også fått strømmet sine konserter til det norske folk. Det ble samlet inn langt over 4,5 millioner kroner til slunkne artistkasser før givergleden avtok og veien gikk videre til prosjektene Big Dipper Sessions – hvor konserter ble til LP-er, hyllestkonserter, veldedighetskonserter og ikke minst Jazz fra Sentralen, den digitale jazzfestivalen som har gått sin seiersgang over hele verden.

Nå -ett år etter at den første Koronerulling-konserten med Jonas Alaska ble strømmet, lanser HES&Falck, med Christer Falck i spissen, den digitale folkemusikkfestivalen Folk fra Sentralen. En digital musikkfestival med det ypperste landet har av å by på innen norsk tradisjonsmusikk – i sin fulle bredde.

Folk fra Sentralen prmobilde

Fra solo hardingfele til stev i jazzdrakt. Fra avantgarde til popfolk. Fra masurka på trekkspill til folketoner på langeleik. Fra nord til sør, fra øst til vest.

Alle konsertene fra Folk fra Sentralen legges ut i dag og vil være tilgjengelige frem til 11. april. Du kan kjøpe tilgang til konsertene enkeltvis for kr. 99,- eller festivalpass med tilgang til samtlige 15 konserter for kr. 499,-.

Artistene som spiller på Sentralen er Helene Bøksle, Vilde og Inga, Susanne Lundeng Trio, Kjorstad Brothers, Karl Seglem og Håkon Høgemo, Østerlide, Gjermund Larsen Trio, Stian Carstensen med Elias Akselsen, Røynstrand/Garnaas, Nils Økland Band, Frode Haltli Avant Folk, Malmin, Anne Hytta solo, Benedicte Maurseth, Tord Gustavsen og Kim Rysstad.

Billetter kan kjøpes her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*