EP-debut fra Lâche!

Foto: Promobilde
I helga slapp Trondheim-baserte Lâche debut-EPen Sans. Utgivelsen er i samarbeid med How Is Annie records.

Lâche er en Trondheim-basert trio bestående av gitarist/vokalist Lars-Sverre Finstad, bassist/vokalist Tord Nyheim Hovde, og trommeslager Jan Rune Kaasbøll. De tre har holdt det gående siden 2016, og startet angivelig som et skatepunk-band. Det var dog når de skrotet sitt tidligere materiale og gikk i retning post-hardcore at Lâche ble formet på ordentlig.

Bandet har stått på mang en scene de siste årene, og lørdagens utgivelse – Sans – representerer bandets første leveår. I sommer ga de ut singelen «Love», som også naturligvis er med på EPen.

Følelsesmessig til stede

Bandet oppfører grupper som Defeater, Bane og The Cure som inspirasjonskilder, og kan inneholde spor av alt fra JR Ewing og Blood Command til Fugazi og At The Drive In.

Lâche spiller teknisk punk av den ikke altfor følelsesmessig avstumpede sorten. Bandet oppfører grupper som Defeater, Bane og The Cure som inspirasjonskilder, og kan inneholde spor av alt fra JR Ewing og Blood Command til Fugazi og At The Drive In.

Sans består av seks sterke spor fullastet med følelse, trøkk, og musikalske høydepunkter. Blant disse finner man den hardtslående og basstunge «The Truth», den ugne og Ulver-aktige outroen «Failure/again», samt «Confined», som kombinerer Disintegration-vibber med et riff som kan høres ut som en særs akselerert versjon av New Orders «Crystal».

EPen utgis i samarbeid med How Is Annie records, som har holdt på siden 2004 og gitt oss utgivelser fra artister som Youth Pictures of Florence Henderson, Little Hands of Asphalt, Kråkesølv, Morfar, Sirka Ragnar, Soup mfl. Sans er mastret av respektable Will Killingsworth (Orchid, Ampere, Ritual Mess m.m.) og mikset av den vel så respektable Jay Maas (Defeater, Bane). Vi spår gode tider for Lâche!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*