Fat Fungus ute med den nye låten «Crash Test Dummies»

Bilde av bandet Fat Fungus
Foto: Promobilde
Fat Fungus har sluppet sin funky singel «Crash Test Dummies».

Oslobaserte Fat Fungus spiller «Funky Fungus-Rock», som groover. De består av Åsmund Moen på trommer, Eirik Fredsrud på bass og Jonathan Robin Lening på baritonegitar. Disse sørger for groove og dybde i kompet. Eirik Eikanger på lead-gitar og Marte Lindseth står for feel, energi og det ekstra funky-soundet til bandet.
Tidligere har de gitt ut debut EP’en Phunk (2018), og singelene «God Knows» (2019) og «Era of the Wolf» (2020). Og nå i juni har de klina til med singelen «Crash Test Dummies».

«Crash Test Dummies» handler om det å være fanget av depresjon og angst, og da greie å ta første skritt ut etter å ha selvisolert seg over en lengre periode, Gitarist Jonathan Robin står bra tekst og idè.

«Den handler om et tema som er veldig relevant om dagen hvertfall nå etter alle Korona-tiltakene. Noen ganger kan selv den minste oppgaven, være uoppnåelig. en tur i butikken kan føles ut som en fjelltopp, det å spise mat kan være like vanskelig som eksamen. Når man har det sånn er det lett å selvisolere seg, og det å komme ut av døra kan virke som et slag i trynet. Vi tenkte at det var godt for folk å ha en sang å høre på som reflekterte hverdagen«.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*