FØRPREMIERE: Ny låt fra Law of All

Promobilde av Law of All
Foto: Promobilde
Den Oslobaserte rocketrioen i Law of All slipper i morgen sin tredje singel «Zeal and Fire». Hør den her allerede i dag!

Law of All består av Amir Yaakoubd på vokal og gitar, Henric Lundgren på vokal og bass, og Jens Loqvist på trommer og perkusjon. De skriver og produserer all sin musikk selv. Tidligere i år har de sluppet singlene «Bloody Underlip» og «Stuck». Sistnevnte med en musikkvideo som har blitt delt av selveste Jennie Vee fra Eagles of Death Metal. (!)

Gutta har spilt på flere kjente steder siden sin oppstart, John Dee, Last Train, Vaterland og Blitz, for å nevne noen. Det planlegges flere konserter og datoer vil komme når «konsert-situasjonen» ser litt lysere ut enn nå.

Cover til Law of All sin singel "Zeal and Fire"

Groovy riff-orientert rock med en massiv og skitten sound

Trioen spiller det som beskrives som eksplosiv og groovy riff-orientert rock med en massiv og skitten sound. Musikken deres kan gi assosiasjoner til Queens of the Stone Age, Royal Blood og Death From Above med en twist av garage og noise.

Med den nye låten «Zeal and Fire» ville de utfordre seg selv ved å blande inn noise og shoegaze innflytelser i produksjonen. De ønsket å skape en låt som «kulminerer til et klimax hvor lytterens høyttalere ville oppleves som om de ble sprengt i filler grunnet absurde mengder med vreng og fuzz». Så det er ikke noe å vente på, sjekk ut den rykende ferske låten NÅ!

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*