FØRPREMIERE: Ny låt fra Acres Wild

Promobilde av Acres Wild. Foto av Isak Jenssen
Foto: Isak Jenssen
Oslobandet Acres Wild slipper i morgen låta «Mirrorball Stars», som den siste singelen fra sitt kommende album. Hør den her allerede i dag!

Oslokvintetten Acres Wild henter inspirasjon fra power-pop, post-rock og lo-fi. Bandet består av Espen Skretteberg, Simen Følstad Nilsen, Magnus Askjer Lefsaker, Even Ziesler Andenæs, Mads Frøystadvåg Skovdahl.

De slapp debutalbumet sitt i 2016 hvor førstesingelen nådde helt opp til 13.plass på Viral USA-listen. Acres Wild gjorde også suksess med EPen Mona i 2017.

Acres Wild - Mirrorball start cover

Nå er det klar med den siste singelen fra det sitt kommende album,»Mirrorball Stars».  Låten har blant annet bidragfra Sjur Lyseid (The Little Hands of Asphalt) og forteller om melakolien til en sen sommernatt.

— «Mirrorball Stars» handler om å føle seg utilpass på byen. Du sier du hater stedet, folka og musikken, men sannheten er at noe, noen, mangler. Aller helst vil du smyge deg ut og rusle hjem mens du kjenner på savnet.

Det tristeste jeg kan tenke meg er å være på byen når man ikke er motivert for den sløvende alkoholen, de alt for glade folka og musikk som er for høy for snakking, sier vokalist Magnus Lefsaker

Sjekk ut den rykende ferske låten NÅ!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*