Garagerock og punkeksplosjon + minigolf = sant!

Quarter Wolf. Foto: Øyvind Aronsen (tatt på konserten med Kosmik Boogie Tribe på Blårock)
Quarter Wolf. Foto: Øyvind Aronsen (tatt på konserten med Kosmik Boogie Tribe på Blårock)
Oslo-bandene Quarter Wolf og Hayeminol slår seg sammen for å levere voldsom rockefest i kjelleren på utestedet Oslo Camping i Møllergata ikveld.

— Første reaksjonen vår var: «Hæ? Om vi vil spille på en minigolfbane? Midt i by’n? Hørtes rart ut. Men rart og moro går gjerne hånd i hånd, så klart vi vil det!», forteller Quarter Wolfs frontfigur, Marius Kromvoll.

Han var ikke i et sekund i tvil om hvem han ville ha med som support.

— Jeg har vært fan av Hayeminol i flere år. Ikke bare fordi de som meg er fra Oppsal i Oslo, men fordi de har vist en hel generasjon av fortvilte rockere i hele Norge at framtida er sikra for alle oss som er glad i høy, gitarbasert lyd, gliser Kromvoll.

Hayeminol
Hayeminol. Foto: Promobilde
DIY

Akkurat som Quarter Wolf, sørger unggutta i Hayeminol for alt selv når de gir ut musikk på vinyl, alt fra cover art til miksing av platene gjøres på ekte DIY-vis av frontmannen Ånon Sørnes Bakkjen.

— Ånon er knapt fylt 18 år, men er en av de mest kunnskapsrike musikknerdene jeg vet om, og er helt forbanna rå på både gitar, trommer og vokal, og helt sjukt bra på scena. Mulig hovmod står for fall når man velger et idiotisk bra band til å spille før seg, men vi er heldigvis i bra form om dagen vi og, forsikrer den norske halvparten av Quarter Wolf – som forøvrig nylig fikk terningkast fem for sin konsert sammen med Kosmik Boogie Tribe i Tromsø.

Eksklusiv vinylsingel

Quarter Wolf kan dessuten friste med en sjeldenhet til salgs på konserten.

— Vi har trykket opp en singel av låta «Let’s Go North» fra albumet som kommer ut i høst, sammen med en cover av favorittbandet vårt, The Jon Spencer Blues Explosion på side B. De er kun trykket i 30 eksemplarer, hvorav halvparten ble solgt på konserten vår, og halvparten blir kun solgt på konserten på Oslo Camping.

Så da er det ikke mye å lure på – tørk av rockeskoa og løpt til Oslo Camping i kveld! Dørene åpner kl. 20.00. Billetter får du kjøpt her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*