Good Vibes med Admiral P på Sentrum Scene

Kaldt ute, hett inne. Admiral P og bandet spiller opp til varm mottagelse.

Foto: Emil Harreschou

Det er lørdag 18. Februar og Admiral P skal spille på Sentrum Scene. Det er ganske fullt. Stemningen i salen er rolig, men det virker som om folka gleder seg. Sceneteppet er trukket for, noe som sikkert er med på å skape den spente stemningen.

Admiral P er stort sett kjent blant nordmenn for sine landeplager Snakke litt og Spinnvill. Men det er kanskje ikke så mange som vet at denne hvite mannen ikke er så veldig norsk. Admiral P er født og oppvokst i Zambia hvor han tilbrakte barndommens ettermiddager i ghettoen. Han kom til Norge som utlending og måtte lære seg språket. For hans del er den afrikanske kulturen den som ligger nærmest og dette serveres til oss som reggae.

Verdensborgerne angriper

Det musikalske samspillet mellom Admiral P og The Global Citizens Band er så tight som det kan få blitt. Ren nytelse for øra.

Teppet går opp og vi ser scenen er bygget opp i flere etasjer og rundt om kring står medlemmer fra The Global Citizens Band som ofte er med admiralen på sine konserter. Bandet spiller opp, men det er ingen Admiral P med det første. Reggaerytmene setter hele salen i bevegelse og det blir ekstra stor glede når Admiral P også dukker opp iført uniform. Kvelden har startet.

Det musikalske samspillet mellom Admiral P og The Global Citizens Band er så tight som det kan få blitt. Ren nytelse for øra. Admiral P har fått et ganske så stort låtutvalg, men jeg tror alle som var tilstede fikk høre sine favoritter. Det er ganske så tradisjonell reggae, med tanke på innhold i tekstene. Det handler om å tenke positivt, jobbe hardt og ikke gi opp. Et budskap det er lett å stille seg bak og som det virker som om Admiral P lever fullt etter. Admiral P er en takknemlig mann som vet å sette pris på de som er rundt han. Familien hans ble også en del av konserten, noe som ga enda flere positive vibber. Admiral P er jo som kjent allergisk mot negativitet.

Det var ikke bare familien som gjestet scenen, men Nico D var vel en av de mer forventede gjestene. Lotus, fet kvinnelig ræpper, dukket litt overaskende opp og tok en kort part for oss. Ellers så var nok den store overraskelsen når Wenche Myre og Anders Eljas kommer og drar i gang en reggae remix av Jeg lever. Funka som et helvete. Har du aldri vært på Admiral P konsert før, anbefales dette på det sterkeste. Vi sees på neste!

Admiral P @ Sentrum Scene: 9 / 10

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*