Har Enkidu en djevelungeglorie?

pressefoto for djevelungeglorie
Pressefoto
I fjor slapp Enkidu et 10-spors album med Quizzyo som ble gitt ut av Quizzyo. Nå er han tilbake med utgivelsen «Djevelungeglorie» som er andre utgivelse som gis ut på Digital Turing.

På arbeidernes dag, selveste 1. mai, slipper Kim Viken aka Enkidu «Djevelungeglorie». Vi får servert en firespors EP med hardt spyttede rim og et tydelig nikk til boom bap soundet. Med seg på EP-en har Enkidu fått med seg fire forskjellige produsenter, SVNR, Palla-Bee, Talik og Subphotic. Hver produsent leverer vidt forskjellige beats og sounds, men samtidig smeltes alt sammen til et prosjekt som høres gjennomtenkt ut.

«Sett av 10 minutter til denne, du kommer nok ikke til å angre på det» – Enkidu

Coverart av djevelungeglorie
Cover: Enkidu

Enkidu sier dette om utgivelsen: «Djevelungeglorie tar deg med gjennom et annerledes referanseunivers med filosofiske og metaforiske skildringer om vår samtid». Videre forteller han at tittelen på EP-en handler om hans vei fra ung pøbel i Bodø som ofte omtalt som en «jævelunge».

«Nå i voksen alder har kanskje pendelen slått mer den andre veien, særlig med tanke på å lære av ting jeg har gjort i min oppvekst, og å gjøre opp for det» avlsutter han med et lurt smil.

Sjekk ut «Djevelungeglorie» her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*