Ny video fra Honningbarna – Sant

Sannhetssøken fra sinte sørlendinger.

Foto: Tom Lund

Mange vil huske det begivenhetsrike 2016 som et annus horribilis, et begrep som betyr akkurat det du tror det betyr. I tillegg til alle de absurde hendelsene som fant sted var det også enkelte nyord som for alvor fant veien inn i mainstream dagligtale, deriblant begreper som post-sannhet og fake news.

Punkbandet Honningbarna utforsker disse hyperaktuelle temaene på Sant, som er singel nummer to fra deres kommende album «Voldelig lyd». Sammen med lanseringen av singelen har de også gitt ut en musikkvideo.

Om selve låten sier bandet følgende:

«Sant» handler om å ville få en sannhet ut av informasjonskaoset rundt oss i en «post-truth»-verden. Det har aldri vært så stor spredning av meninger som i dag, og det sanne drukner fort i mengden. Sant er svanesangen til en fyr på desperat jakt etter noe sant og konkret i en jævla forvirrende og støyete verden.

«Voldelig lyd» har planlagt lansering den niende desember, og vil bli gitt ut på bandets eget plateselskap Nye Blanke. Albumet er produsert av ingen ringere enn Kjartan Kristiansen, riffmesteren fra DumDum Boys.

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*