I dag er Cast og Nico D ute med sommerens reggaehit, «Glorie»

Pressefoto
Nico D er en av landets desidert fremste reggae-artister, Cast er en av landets desidert beste rappere. Så hva skjer når de får med seg en av landets desidert fremste produsenter?

Etter låta å dømme tror jeg at svaret må lande på «en av sommerens største låter». For «Glorie» har samme effekten som Admiral P og Nico D sin braksuksess «Engel» fra 2014. Det er nemlig superprodusent Rumblin som tidligere har produsert for blant annet Karpe, Sandra Lyng og Offentlig Sektor som står bak produksjonen på denne perlen av en reggae-rap fusion.

Med karibiske toner over en reggae-rytme med deilig bass, setter Nico D tonen med ordene «De ville gjøre meg til no jeg ikke var. Lova meg verden, men det ga meg ikke svar. Nå har jeg levd og jeg har lært og jeg er klar, woooooi».

Smash-hit

Det er ikke første gangen Nico D og Cast gjør en låt sammen. Tilbake i 2005 stod de bak hitlåten «Kela» som klatret opp til en 4. plass på VG-lista.

Nico D: «Cast og jeg har mye historie, og har lenge pratet om å gi ut en ny låt sammen. «Glorie» presenterer en mer moden versjon av oss selv, som vi håper kan appellere til våre gamle fans helt tilbake til Pass-It-tiden samtidig som den nye generasjonen kan få øynene opp for noen ekte ringrever. Det fløy i hvert fall noen sparks i studio til Rumblin da vi tok opp denne, og vi håper folk synes den er fyah!!!»

Singelen «Glorie» slippes via plateselskapet Knirckefritt fredag 3. juni, og lørdag 4. juni slippes musikkvideoen til denne sommer-smashen på YLTVs YouTube-kanal. Sjekk ut Cast og Nico D med «Glorie» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*