Instagram takeover – Rikke Normann

Foto: Helge Brekke/RikkiLeaks
Rikke Normann tar over vår instagram-story i helgen. Få med deg innblikk i livet på stuekonsert-turné!

I februar ga Rikke Normann ut albumet «35», og la ut på en omfattende stuekonsert-turné. 1. November slipper låtskriveren sitt nyeste album «Home Alone», et akustisk album spilt inn i hennes egen stue. Vi har tidligere omtalt singelen It´s Complicated her. Denne helgen skal hun spille stuekonsert i Kolbotn og foajé konsert på Drammen Teater, vi gleder oss til å følge med på instagram!

Konsertplakat
Ønske fra fansen

Varm opp til albumslipp med et hyggelig innblikk i låtskriverens liv.

Etter albumslippet i februar spurte Normann fansen hva de ønsket seg, og det var ingen tvil om at et akustisk album var etterlengtet. Låtskriveren har det siste året besøkt stuer over hele landet, og mange har blitt glad i den nedstrippede og intime versjonen av musikken. «Home Alone» er Rikke Normann helt til kjernen, akkurat slik hun spiller når hun er hjemme alene. Låtene består i all hovedsak av Rikke Normann selv, og hennes 100 år gamle Bluthner Baby Grand Piano. Det er også verdt å nevne at alle låtene er spilt inn i one-takes. Det fører til et ærlig og følelsesladd album som gir deg følelsen av å være i det samme rommet som låtskriveren.

Fredag og lørdag denne uken kan du få med deg Rikke Normann på vår instagram-story. Varm opp til albumslipp med et hyggelig innblikk i låtskriverens liv. Vi gleder oss!

Følg disharmoni på instagram her!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*