JNS ute med ny musikk!

Foto: JNS
Multitalentet JNS slipper to egenproduserte låter i samarbeid med Toothfairy Music.

Selv om JNS lett kan virke ukjent for de fleste av oss, har nok mange lagt sin elsk på låter produsert av Hamarsingen. Thomas Jones, som han egentlig heter, har nemlig produsert hits for artister som Gatekunst, EMIR, Lars Vaular og Unge Ferrari!

I høst fikk vi se en rekke fantastiske låter fra JNS, både i dobbelsingelen Relevant sammen med Larsiveli, men også som del av soundtracket til den norske filmen «Battle», hvor vi får et gjensyn med Lisa Teige fra SKAM.

Det bounces

Thomas Jones, som han egentlig heter, har nemlig produsert hits for artister som Gatekunst, EMIR, Lars Vaular og Unge Ferrari!

Nå er han tilbake med to nye låter sammen med legenden Mhina fra Sverige. Tittelsporet Bounce bouncer virkelig, og gir mersmak. Det passer for så vidt bra, for like etter kommer den andre singelen, Kan Vi. Bounce (feat. Mhina) fungerer som en oppfølger til fjorårets Relevant, og viser tydelige tegn på det, noe som er ganske heldig. Relevant (feat. Larsiveli) var nemlig et mesterverk innen norsk rap!

Problemet med låter som dette, er at det er sjelden man finner ord som strekker til. Derfor vil jeg bare anbefale alle som er fan av Unge Ferrari, Izabell eller EMIR om å bare lytte på den, og lar JNS selv fortelle hvorfor dette er godlyd.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*