Ny musikkvideo fra Joddski : Full Circle

Når Han Far går i studio gjør han det ikke smått. I dag slipper Joddski musikkvideo til den Ralph Myerz-produserte låta Full Circle.

Joddski har vært i studio med raplegendene Grandmaster Melle Mel samt Sugarhill Gang.

─ Sugarhill Gang introduserte rap til verden, utenfor de få ghettoområdene i New York hvor den eksisterte. De var kanskje ikke «ekte», men det er vanskelig å se for seg rap i dag uten. Mel på sin side var den aller viktigste rapperen de første fem årene rap var på plate. Frem til Run-D.M.C. Han var den som tok rap fra noe morsomt man gjorde på fest til en fullverdig kunstform, og gjorde den til (tøff) popmusikk! Personlig er han selve grunnen til at jeg begynte med dette, sier Joddski.

Videoen er produsert av OverOslo TV.

─ OverOslo-festivalen skal ha mesteparten av kreden for at dette samarbeidet kom til. De hadde allerede booka Melle Mel og Scorpio fra The Furious Five, samt Sugarhill Gang, og ville leie meg inn til å dra over og intervjue dem for festivalen.  Jeg satt på en sinnssykt fet beat fra Ralph Myerz, som var tiltenkt en av rapperne fra boka, men aldri ble brukt, og da så jeg mitt snitt til å gjøre mer enn å bare intervjue dem. Målet nå er jo selvsagt at vi får til å gjøre denne låta live på OverOslo nå i juni, når vi uansett spiller samme dag! DET hadde vært full sirkel, det! Tittelen henspeiler selvsagt på boka mi «Full sirkel», som jeg nettopp slapp på Cappelen Damm,  forklarer Joddski.

Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*