Konsertanbefalinger for februar

Bob Hund med Silja Sol på Slottsfjell 2017

Straks er det en ny måned og her kommer noen konserter som vi ser frem til i februar.

Har du tips til oss om arrangementer i fremtiden du mener er verdt å få med seg, må du gjerne sende oss en melding, så skal vi vurdere om det kommer med i posten for aktuell måned.

Fredag 2. februar – Bob Hund – Rockefeller

Svenske Bob Hund er av Skandinavias mest unike rockeband. Med høyenergiske vokalist Thomas Öberg i spiss, har bandet imponert sitt publikum i over 25 år, både med liveshows og en fantastisk katalog med godlåt etter godlåt. Det blir alltid en fest når Bob Hund går på scenen.

Sprudlende, kreativ og utfordring av rockens rammer. Det blir ikke mindre hyggelig når norske Silja Sol skal gjeste, som slapp duett sammen med Bob Hund i fjor.

Lørdag 3. februar – Sløtface – Parkteatret

Stavangerbandet Slutface har gjort økt sin fanskare stort de siste årene, og ikke bare her hjemme i Norge men også i utlandet. De har akkurat kommet hjem fra en liten turné i USA og nå bærer det rett ut på en rundtur i Norge hvor de blant annet gjester Trondheim Calling før de inntar Parkteatret. Det blir to konserter denne kvelden, først en for de under 18 og så for den litt eldre fanskaren.

Les mer om arrangementet her.

Onsdag 7. februar – Lee Bains III & The Glory Fires – Revolver

Dersom man er på jakt etter litt drivende sørstatsrock så er Revolver det rette stedet å være denne onsdags kvelden. Bandet med Lee Bains i spissen leverte sin tredje plate i fjor så de har nok materiale å ta av for en helaften. Til å starte kvelden har de fått med seg Halden’s bandet Mandalai Lamas.

Les mer om arrangementet her 

Torsdag 8. februar – Trondheim Jazzorkester & Espen Reinertsen + Cikada Piano Trio + Jernberg & Hvizdalek – Kulturkirken Jakob.

Det er nyMusikk, som fremmer kunstmusikk og lydkunst som inviterer til aften i Kulturkirken Jakob denne torsdagen.

En kveld for den som liker samtidsmusikken. «I et krysningspunkt mellom jazz og samtidsmusikk skaper en form for uvanlig eksperimentell pop».

Les mer om arrangementet her.

Tirsdag 13. februar – Cannibal Corpse m.fl – Parkteatret

Fredag 16. februar – Gåte – Rockefeller

Etter mange år vekke fra scenen er nå Gåte med Gunnhild Sundli i spissen tilbake og holder en rekke konserter i februar. Besetningen i bandet er litt endret, men musikken er fortsatt svært gjenkjennelig. Konserten på Rockefeller er utsolgt men det er noen billetter ledig både i Bergen og på Hamar.

Les mer om arrangementet her.

Lørdag 17. februar – The Nomads (SE) – Blå

Fredag 23. februar – Belle og Sebastian – Sentrum Scene

Det er vel ikke nødvendig og presentere dette Skotske bandet som har holdt det gående fra 1996. De har flere ganger spilt i Norge, både på store festivaler og noen mindre steder som f. eks Rockefeller (som var utsolgt) i 2004. Det er i skrivende stund fortsatt noen få billetter igjen dersom man ønsker å få oppleve bandet når de nå gjester Sentrum Scene.

Les mer om arrangementet her.

Fredag 23. februar – Sweden – John Dee

Østfoldbandet Sweden har valgt å legge konserten i forbindelse med utgivelsen av sitt nye album «Confetti» som slippes 9. februar til Oslo og John Dee. Platen er spilt inn på Ocean Sound Recording som ligger på Giske utenfor Ålesund.

Les mer om arrangementet her.

Lørdag 24. februar – The Good The Bad and The Zugly – John Dee

Tirsdag 27. februar – Steven Wilson – Oslo konserthus

Som en del av sin «To The Bone Tour 2018» holder Steven Wilson tre konserter i Norge hvorav den ene er lagt til Konserthuset i Oslo.

Les mer om arrangementet her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*