Kristoffer Nohr Unstad fra Kråkesølv ute med singel

Bilde av Kristoffer Nohr Unstad. Bildet er tatt av Audun Selnes
Foto: Audun Selnes
Gitarist, vokalist og låtskriver Kristoffer Nohr Unstad fra Bodø-bandet Kråkesølv er ute med singelen «Lenger, men ikke hit». Det er den første smakebiten fra det kommende solo-albumet Eftf. (forkortelse for efterfølger).

Kristoffer Nohr Unstad har brukt koronatiden til å skrive låter, selv om det ikke ble helt som han hadde tenkt:
Etter at samfunnet ble stengt ned i mars 2020, så jeg for meg at jeg skulle krype inn i ei slags kreativ boble og skrive masse musikk. Sånn ble det definitivt ikke, men “Lenger, men ikke hit” er vel den første låten jeg skrev på hjemmekontor. Den tar for seg ønsket om å høre til, samtidig som man føler seg veldig lukket i seg selv. En klassisk situasjon der man faller mellom to stoler, med andre ord. Jeg er en relativt introvert type, og tittelen spiller på at omgivelsene gjerne må kjøre på og tøye strikken så lenge jeg holdes utenfor.”

Inspirert av musikere som Thom Yorke (Radiohead, The Smile), Elliott Smith og Beck, har Unstad laget en melodiøs, lett melankolsk låt som ligger godt i øret. Med kassegitar, et fint synth-tema og velplassert perkusjon blir vi geleida inn i låten. Legg også merke til måten låten toner ut med vakker og varsom xylofonlyd.

Låten er spilt inn av Kristoffer Nohr Unstad i Eftf. Studio i Bodø, miksing og mastring har Martin Bowitz stått for. “Lenger, men ikke hit” er gitt ut på Pott & Panne.

Disharmoni kommer tilbake til albumet når det er ute. Slippdato er satt til 8. april.

«Kjøp mæ fri/Fra nips og billig skvip»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*