Labelfest på Vaterland!

Ikke helt ferdig med festivalsesongen? Indie Recordings, Fysisk Format, og Negative Vibe Records inviterer til en heftig langhelg på Vaterland i Oslo.

Foto: Eventbilde

De tre plateselskapene lover 3 dager med 9 band, premierer, giveaways, paneldebatt, dj-battles, pizza, lesk, håndbak og rævkrok. Arrangementet vil avholdes på Vaterland, en av de nyere perlene i Oslogrytas utelivsmiljø. Den ærverdige kneipa på Grønland er et perfekt åsted, da Vaterland i likhet med labelene graviterer mot (hard) rock, punk, hardcore og metal.

Programmet er som følger (PS: Tekst kopiert fra arrangørene):

Torsdag

Konserter:
21:30 Shaving the Werewolf
22:15 
Forcefed Horsehead – FF HH
23:00 
MAMMüTH

Fredag: 

19:00 Sniklytt: Plateselskapene spiller musikk fra kommende utgivelser. Her blir det ur-premierer og annet snacks fra kommende utgivelser og selskapenes hemmelige skattekiste. En unik mulighet til å høre låter som ennå ikke er utgitt, og kanskje til og med noen som aldri vil bli det. 

20:00 Fysisk Håndbak og Rævkrok: Fysisk Format utfordrer til kamp! Dette er gjengen som lever opp til sitt navn, her skal det ikke bare lyttes, det skal da for fanden også brytes! 

Konserter:
21:30 Duvel band
22:15 
Leonov
23:00 
Timeworn

00:00 Negative Vibe DJ Battle
Negative Vibe utfordrer Fysisk Format i en høyst uformell, men sabla festlig DJ-kamp – Her er det lov å spille egne utgivelser, men det er og tillat å slenge på den rette slageren som må til for å dunke ut all motstand. 

Lørdag: 

13:00 Marked: Plateselskapene åpner butikk på Vaterland. Du kan henge ut, spise pizza, leske deg og shoppe merch! Her lukter det også lotteri med fete premier! 

15:00 Paneldebatt: Representanter fra selskapene sitter ned med Vaterlands bookefar Fritz for en prat om den norske musikkscenen, musikkmiljøet i Oslo, hvordan det er å drive plateselskap og do´s and dont´s i jakten på platekontrakt. Perfekt for deg som har et band eller plateselskap på gang. Det blir selvfølgelig også rom for spørsmål fra publikum. 

Konserter:
21:30 Oberst
22:15 
Vorbid
23:00 
Maraton

00:00 Negative Vibe DJ Battle
Negative Vibe utfordrer Indie Recordings i en høyst uformell, men sabla festlig DJ-kamp. Her er det lov å spille egne utgivelser, men også lov å slenge på den rette slageren som må til for å dunke ut all motstand. 

Arrangementlink (Facebook)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*