Låtslipp fra Dunbarrow

Foto: Olav Vikingstad
Dunbarrow slipper i dag singelen «In My Heart» i samarbeid med Blues For The Red Sun.

Stoner/Doom-kvintetten Dunbarrow består av vokalist Espen Andersen, bassist Sondre Berge, gitaristene Kenneth Lønning og Eirik Øvregård, samt trommesalger Pål Gunnar Dale. De har røtter i Haugesund, men er for tiden et Oslo-basert band.

I dag gir de ut låten «In My Heart», som er første smakebit fra deres kommende fullengder Dunbarrow III. Denne etterfølger debutskiva Dunbarrow I fra 2017 og Dunbarrow II fra 2018.

Tunge og tåkete riff

En catchy og deilig rocker, med et stort hint og nikk til gamle storheter som Black Sabbath og Pentagram, men som også følger opp tradisjonen til nyere band som Witchcraft og Graveyard.

Dunbarrow III slippes i slutten av mai, og er bandets første kollaborasjon med Blues For The Red Sun. Labelet er meget entusiastisk overfor samarbeidet, og omtaler dagens låtslipp med følgende (lov)ord:

« – Blues For The Red Sun er utrolig stolte over å melde at vi har gjort avtale med vårt favorittband DUNBARROW om utgivelse av bandets kommende album. Vi starter samarbeidet med å slippe en forsmak fra albumet, nemlig låten «In My Heart». En catchy og deilig rocker, med et stort hint og nikk til gamle storheter som Black Sabbath og Pentagram, men som også følger opp tradisjonen til nyere band som Witchcraft og Graveyard.»

Dunbarrow selv har følgende å si om selve låten:

«– ‘In My Heart’ er en låt om vandrerens dystreste reise til dags dato. Den mørke historien er pakket inn i tåkete riff og en tung med catchy melodi. Noe som har vært et varemerke for bandet. Kanskje er dette en av våre tyngste låter så langt.»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*