Law of All er ute med første låt i år

Foto: Nina Holtan
Law of All er ute med den nye sinnataggen av en låt – «Now Watch Me», sjekk den ut asap!

Law of All består av Amir Yaakoubd på vokal og gitar, Henric Lundgren på vokal og bass, og Jens Loqvist på trommer og perkusjon. De skriver og produserer all sin musikk selv. Trioen spiller det som beskrives som eksplosiv og groovy riff-orientert rock med en massiv og skitten sound. Musikken deres kan gi assosiasjoner til Queens of the Stone Age, Royal Blood og Death From Above med en twist av garage og noise.

LawofAll-NowWatchMe-Foto

Nå er de ute med sin første utgivelse i 2022 og markerer en ny æra for Law of All-sounden. En oppgradert, hardtslående og fuzzy lyd. Den nye låta slår virkelig hardt fra seg og maner frem din indre gi-faen-attitude! Har uka vært litt trå, har du følt på litt motgang og kanskje litt motvilje? Er du lei av å høre din en liten stemme i hode som sier at du ikke får det til?

Når noen forteller deg at du ikke kan gjøre noe, hva svarer du på ren trass?

– «NOW WATCH ME».

Når folk trodde at Law of All ikke kunne toppe den «erotiske, eksotiske og sexy som f@$%» energien til deres forrige singel «Pushit!», hva svarte de?

– «NOW WATCH ME».

Når folk fortalte dem at det å spille inn låten deres i kjelleren deres med eget utstyr ikke ville resultere i et tordenvær av en låt, hva svarte Law of All?

– «NOW! WATCH! ME!».

Med tekster som «I do all the things you tell me that I cannot do. Provoked, bended every rule until they just broke» river Law of All ut den kverulante lille jævelen inni deg og får deg opp på beina igjen med hodet hevet høyt! Denne kverulante sinnataggen av en låt bør spilles på repeat helt frem til du tar låten som ditt nye motta –  Now watch me!!

Er du klar for det?

Law of All tviler litt…

Så hva sier du til det?

– «NOW WATCH ME»

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*