Mannen Med Yoen er værsyk!

Coverart: Tom Erik Høvring
Mannen Med Yoen er først og fremst trønder, så rapper og slenger du på IT-entusiast så har du dekka hovedinteressene også. I musikken snakker han mye om disse tre sidene ved seg selv, men på den nye singelen «Værsyk» derimot er det vinteren som skal få gjennomgå!
Foto: Tom Erik Høvring

Fredag 24. februar slipper Mannen Med Yoen sin andre singel i 2023. «Værsyk» er produsert av Beats by Rudebwoay og gjestes av Haldenseren Weme. Soundet gir et tydelig nikk til boom bap på slutten av 90 – starten av 2000-tallet. Et deilig sample akkompagnert av trommer med litt swing og en deilig bass. Låta var opprinnelig tiltenkt FBRRR-Fantastic Beats and Rhymesby Radical Rappers, et Facebook-arrangement hvor artister og produsenter fra hele landet settes sammen i tilfeldige lag for å lage låter sammen.

«Singelen kan sies å være en sommerlåt i termodress» – Mannen Med Yoen

Foto: Tom Erik Høvring

Gjennom to vers, en bridge og med et fengende refreng får vi servert et skråblikk på vinterens mindre fristende sider. Med linjer som «Føkk vinter, føkk kulde, føkk nordavind. Gi mæ heller hagefest og dagsfylla mens sola skinn» og refrenget «(ååå-ååå) den jævla snøen gjør meg kald – (åååå-åååå) vinter´n er bare mørk og kald» skjønner man fort hva denne låta handler om. Misnøye over hele linja og et savn etter varmere tider. Det Mannen Med Yoen er ekstra god på er å male morsomme bilder med tekstene sine. MMY fortsetter for øvrig å bruke kunstig intelligens til coverart.

Så er du like pisslei vinteren som MMY? Sleng «Værsyk» i spillelista og sett den på repeat til snøen smelter!

Sjekk ut «Værsyk» her: .

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*