Mer støyrock fra Porto Geese med «Screens»!

Promobilde av Porto Geese.Tatt av Knut Strand
Foto: Knut Strand
Oslos mest lovende støyrockband Porto Geese deler i dag første smakebit fra sitt kommende debutalbum, den leken og catchy støyrock-låta «Screens».

Porto Geese leverer ikke bare cheesy ordspill, de serverer oss vegger av gitar-støy, synthmelodier og fengende rytmer. Passer godt for fans av Oh Sees, Fat White Family, Swans, A Place To Bury Strangers, Total Control.

Bare en liten uke før pandemien førte til den første nedstengningen av Norge hadde Porto Geese briljert på by:Larm i Oslo etter slipp av debut-EPen Close. Omfattende turnering var i planene, tilbakemeldingene var utelukkende svært positive, og 2020 virket som et år der mye kom til å skje for bandet som mer eller mindre kom ut fra intet kort tid i forkant.

Heldigvis har primus-motorduo Joar Renolen og Bendik Øvrelid ikke ligget på latsiden. De har tilbrakt det siste året i studio for å ferdigstille debutalbumet Duck som slippes i oktober. I dag kom første singel, «Screens».

Coverart av Porto Geese sin låt Screens

«Screens» strekker originaliteten vi hørte på Close enda lenger bort fra bandets totalt mislykkede forsøk (bandets egne ord) på å sette sammen et streit psychrock-band . Den solide grooven med synthdrevne melodier og en bakvegg av massive gitarer kommer både stykkvis og samlet frem i singelen. En leken og catchy støyrock-låt som har alle muligheter til å bli den perfekte sommerlåten i år. Desperat og underholdende, stort og samtidig lett fengende psychrock med en imponerende pop-flyt.

Porto Geese består av Joar Renolen på vokal og synth, Bendik Øvrelid på gitar, Halvor Eggen på bass, Lars Hagensen på trommer og Mathias Østrem på gitar.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*