Musikkvideo: Loka Brazi – Dingle

Foto: Collodion
Har du vært hyppig bruker av en Pesola (dingle), men ikke som kraftmåler, til å veie brev eller småfisk? Det kan være en indikator på at du har sett litt og vært med på en del. Loka Brazi har under sin oppvekst og ungdomstid sett sin del «dingler», så låta handler om erfaringer rundt dette.

10. september slapp Oslo-rapperen Loka Brazi albumet, Er du sulten? på alle streamingtjenester. Prosjektet består av syv låter Loka har jobba med siden før pandemien startet. I dag slipper Loka Brazi musikkvideoen til låta «Dingle» på YLTV. Den er i likhet med 4 andre låter på Er du sulten? produsert av 4most som er en tysk beatmaker.
«Det mange kaller «dingle» er egentlig en mekanisk fjærvekt som kan brukes til å veie så mangt» sier Loka Brazi .

Coveret til minialbumet «Er du sulten?»

I denne låta blir «dingle» brukt som et symbol på hvor langt noen strekker seg for å komme seg steder. Loka forklarer «Dingla blir et symbol på entreprenørskap og gründervirksomhet, folk som følger drømmer og jobber hardt for å nå dem. Folk som vil være sin egen sjef». Det er nok mange som kan relatere til teksten, selv om de aldri har tatt i en dingle.

Foto: Collodion

Budskapet er rett og slett at Loka heier på og beundrer alle som starter opp egne bedrifter, butikker og prosjekter. Folk som våger å satse på det som anses for å være «mindre trygt». Derfor har han vært så heldig å få med seg to kompiser som har starta egne virksomheter i videoen. Demill som har starta klesbutikken Ekslusiv Drip på Tøyen og Erik som har starta en klokkerestaurering og reparasjonsvirksomhet fra sitt eget hjem i Sandvika. Begge kompisene er perfekte eksempler på det Loka rapper om i «Dingle».

Sjekk ut videoen til «Dingle» som er filmet, klippet og etterarbeidet av Collodion her:

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*