Musth – Live på Vaterland på fredag!

Bilde for bruk i artikkel
Musth er klare for et forrykende show på Vaterland. Foto, sminke og design av Benedikte Olea Solberg.
Musth er endelig tilbake på en scene i hovedstaden! Bandet nyeste EP, Under nature’s skirt, ble utgitt 11. Mars og har fått meget flott mottakelse. Live kan du være forberedt på et heftig sceneshow, høy energi, dårlige vitser, kostymer og en sjangerlek man sjeldent får oppleve.

Vaterland er stedet å oppsøke hvis du vil bli utfordret musikalsk på aller heftigste måte. Dette blir både lekent, eksperimentelt, tungt og humoristisk. Dette vil være innertier for fans av blant andre Mr Bungle, Frank Zappa og Faith No More. Nå som gutta er tilbake så kan man ikke la muligheten til å se de live gå fra seg!

Les vår anmeldelse av bandets nyeste utgivelse, Under Nature’s Skirt.

Vaterland skriver dette om arrangementet «Musth var på besøk hos oss før jul og gjorde konsert med knallharde Covid-restriksjoner. Vi skjønte da at disse gutta må vi få tilbake for å gjøre ting skikkelig så snart det blir mulig. Heldigvis var bandet gravid med flunka ny utgivelse, så da var det bare å dra i gang slippfest

Med seg har de Law Of All som oppvarming.

For ordens skyld: Musth anno 2022 er Alexander M. Delver (Vokal), Bjørn-Are Johansen (Gitar), Ola Håkon Svendsen (Gitar), Bastian Vogt Lønli (Bass), og Christian L. Berg (Trommer).

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*