Ny låt fra Mall Girl!

Foto: Anna Rogneby
I dag slipper Mall Girl sin andre singel, «Love Me» på 9AM Records (søsterlabel til Jansen Records).

Den desperate kjærlighetslåta er en nydelig og leken liten sak. Fengende og catchy kunst-pop, nydelig vokal og melodi, med gode dansbare rytmer, harmoni samt hint av jazz.

Den desperate kjærlighetslåta er en nydelig og leken liten sak.

«En låt om å prøve å beholde stoltheten sin, samtidig som man sitter i den sårbare situasjonen av å ønske en sterk relasjon til en annen. Love me høres ut som den gangen du gikk hjem full og ensom etter en kveld på byen og tenker på alt du burde ha sagt.»

Mall Girl møttes på jam-session for kun to år siden og har tross ung levetid rukket mye. I starten av 2019 hørte vi mye snakk om bandet. De ble kåret til månedens Urørt på P3 med singelen «Slay Queen», og fikk deretter hyppige spillinger på radioen. Selv om kvartetten nesten ikke har utgitt låter har de allerede klart å knytte forventninger i Scandinavia. De ble booket til flere festivaler i fjor sommer. Store navn som Roskildefestival, Øyafestivalen, Trondheim Calling og Oslo Jazzfestival var blant navnene som ønsket bandet velkommen.

Vi så bandet spille i Arkadekjelleren på TILT sist helg og undertegnede ble fullstendig overbevist. Det gode samspillet, de lekne melodiene og ikke minst den smittende stemningen fra scenen gjør noe med en. Fengslende popmusikk som har fått sin skryt velfortjent. Vi gleder oss til å følge disse videre. Nå først med deres nye singel.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*