Ny låt og musikkvideo fra Skambankt!

Foto: Arne Bru Haug
Den 7.12 slapp Skambankt musikkvideoen til den første låta fra albumet som de slipper i februar. «Satan – det e du» slippes på strømmetjenestene 8.12 og er en perfekt førjulsgave. Midt i blinken til alle som liker den mer rockete siden av bandet.

Musikkvideoen er produsert gjennom bandets interne produksjonsselskap «Katamaran Videoproduksjoner» og er basert på virkelig hendelser. Om låtteksten sier Terje Winterstø Røthing følgende:

«Alle skal få tro på det de vil, men folk må være greie. Folk som ikke er greie, liker vi ikke. Det finnes mennesker som bruker utspekulerte og kyniske metoder for å berike seg selv og sine nærmeste på bekostning av ensomme og sårbare medmennesker. Som representerer det motsatte av det de selv forkynner. Hvis helvetet de truer med faktisk eksisterer, går de selv en mørk evighet i møte. God bedring, eller god tur!».

Trengte en gladnyhet nå

«Da var det omsider på tide å slippe el-gitarene og vrengpedalene fri igjen. På tide å atter en gang knekke noen trommestikker og svette litt. Vi har vist at vi kan ta det helt ned i en unntakstilstand, men det er en tid for alt. Nå skal vi inn i en elektrisk tid, på alle måter.». Sier Terje om fortsettelsen, som vi ikke annet kan enn å glede oss til!

CREDITS MUSIKKVIDEO:

Tekst & musikk: Terje Winterstø Røthing

Skuespillere: Espen Hana, Linda Tveiten, Thomas Aske Berg og Brigt Skrettingland

Foto: Jonny Engelsvoll og Nils Petter Devold Midtun

Lys: Gunvar Østhus

Regi: Tollak Friestad

Klipp: Jonny Engelsvoll og Tollak Friestad

Idé: Tollak Friestad, Jonny Engelsvoll og Terje Røthing Winterstø

Sminke: Linda Lura og Alexandra Zourla

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*