Ny musikk fra SAD CHLOË

Det tøylesløse posthardcore-bandet SAD CHLOË slipper i dag første singel fra sitt kommende album. Låta «Sad Sunday» gis ut i samarbeid med Furuberget Plateselskap.

SAD CHLOË er post-hardcore/støy-prosjekt frontet av Uno Møller, som først og fremst er kjent fraTeam Me, Twin Pines Mall og som soloartist. Sammen med broren Tyge og bassist Darla har han «støyet løs på si» med SAD CHLOË siden 2016, og i fjor ga de ut albumet PURR. «Sad Sunday» er første singel fra oppfølgeralbumet MARS YET?.

Misantropiske museringer

En støyete, kantete og spiss låt som sender en tilbake til 2000-tallet, post-hardcore og band som Blood Brothers.

MARS YET? omtales med stikkord som intenst, futuristisk, støyete, melodisk, eksperimentelt, og punkete. I likhet med bandet selv bærer albumet preg av å ha et noe misantropisk verdenssyn –  den røde tråden på skiva er hvordan mennesker gjør verden til et verre sted.

Singelen «Sad Sunday» avviker ikke fra denne tematikken, og dersom du er klar for en helg av det mindre menneskekjære slaget er dette midt i blinken for deg.. Låta beskrives med følgende velvalgte ord:

«En støyete, kantete og spiss låt som sender en tilbake til 2000-tallet, post-hardcore og band som Blood Brothers. Den handler om mennesker som ignorerer alt som faktisk skjer ute i verden – og ikke evner å våkne opp og se virkeligheten utenfor døra.«

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*