Ny singel fra Pain City: Livin’ On A Prayer

Stian Krogh. Foto: Hans Martin Høydahl
I påvente av det nye albumet fra Pain City, her er deres nye singel «Livin’ On A Prayer.»  Bandet gjør Bon Jovi-klassikeren til sin egen i en fin akustisk versjon.

Jeg er nok en rocker på min hals, og band som Carburetors og Pain City er godt planta i hjerterota. Forrige albumslipp fra Pain City, Rock and Roll Hearts i 2020 var et fett album og sporet «Fake Suicide» er blant favorittene.

Pain City er et hardtslående Oslo-band som spiller rock som det skal være, med heftige gitarriff og tøffe soloer. Gitarist Stian Krogh er rutinert og dyktig og har fartstid fra blant annet The Carburetors. Ellers består bandet av Petter Haukaas på trommer, Torbjørn Isaksen på gitar og Torkjell Hagen Voll på bass.

Nytt album fra Pain City er rundt hjørnet, et album mange venter på i spenning. Nå på fredag ble singelen «Livin’ On A Prayer» sluppet. Ja, du leste riktig, dette er en cover av landeplagen som ble sluppet i 1986 av Bon Jovi.

Så hvordan takler Pain City dette? Er det klassikeren fra Bon Jovi som blir fylt med skikkelige rock`n`roll-riff? Ikke helt. Dette er en akustisk versjon med nydelig fingerspill. På vokal har bandet hentet inn Jostein Hetland. Pain City har rett og slett gjort låten til sin egen.

Sjekk ut låten her:

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*