Ny skive fra Quarter Wolf – Yeah, Baby!

Foto: Anita Andrzejewska
Quarter Wolf slapp sitt nye album Yeah, Baby! på fredag. Anbefaler sterkt at det sjekkes ut!

Den eksplosive, norsk-australske garagepunk-duoen er kjent for både voldsomme konserter og fengende plater, som de i god, gammel DIY-ånd spiller inn, mikser, mastrer og designer selv. Denne gangen har slått seg sammen med Westergaard Records for å gi ut sin tredje fullengder på vinyl.

– Dette er ei plate som vil få deg til svette og skjelve av pur eufori, mens du heiser begge knyttnevene i været og roper – selvfølgelig – Yeah, Baby!, lover gitarist og frontmann Marius Kromvoll.

Cover

– Det har jo unektelig vært et par kjipe år, og vi har savna å spille live no jævlig. Låtene kunne raskt handla om bare det, men vi var ikke hypp på at den skulle føles hverken datert eller negativ, så vi løfta blikket og gleda oss til å starte festen igjen med et smell!
Festen begynte allerede på fredag kveld i Tromsø.
– Vi er så fornøyde med å få feire releasen på Bastard på vår nye hjemmebane i nord. Vi er jo veldig glad i Tromsø, og trur jaggu følelsene er gjengjeldt, forteller Kromvoll.

Tidligere i år ga bandtet ut musikkvideoen «Let’s Go North» som en hyllest til sine venner og utskeielser i nord.

 

– Endelig gikk videoen i dass!

Tidligere denne uka slapp duoen enda en musikkvideo, filmet av Marius’ drømmedame Anita Andrzejewska på hans drømmelocation – dassen på No. 53.

– Der har jeg hatt lyst til å filme i årevis. Den dassen er vel det nærmeste vi kommer sagnomsuste CBGB, så jeg var veldig glad da Marianne på No. 53 sa det var ok, og vi endelig fikk spilt den inn, med kjæresten min Anita bak kamera. Akkurat som med plata er jeg veldig fornøyd med resultatet!, avslutter Kromvoll.

Sjekk ut den ferske videoen og enda ferskere skiva her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*