Nytt samarbeid mellom Pasha & Coucheron

Produsenten Coucheron og rapperen Pasha har på nytt slått seg sammen.

Tidligere har de to laget låtene «I dont speak French» og «Prettyboi Bounce». For en tid siden dro de til en avsides hytte på Gol for å dele ideer til et nytt samarbeidsprosjekt. Etter en ukes intensiv idémyldring har resultatet blitt den sjangerkryssende og hittil unavngitte mixtapen som de skal “co-signe” i sommer. Singelen “Nobody” er den første smakebit på dette prosjektet.

Radio- og dansevennlig

Den energiske rapperen Pasha, også kaldt «Prinsen av Rykkinn», har så langt utgitt 4 singler, 2 EPèr og 2 Album siden 2017. Han ble for alvor oppdaget etter NME i 2017 og har høstet gode omtaler i inn- og utland med sine energiske konserter. Han er også nå, i Norge, aktuell med nominasjon til “Årets Live” på P3 Gull.

Coucheron har jobbet med ulike artister som Unge Ferrari, Mayer, ARY, Don Diablo og Emir.

Coucheron har jobbet med ulike artister som Unge Ferrari, Mayer, ARY, Don Diablo og Emir. Han har en rekke kollaborasjonsprosjekter bak seg med andre artister, og man kan trygt si at denne karen er samarbeidsvillig. Han har blant annet produsert Kehaldis singel “Alive”, en låt som ble Grammy-nominert. Nå bor han i Los Angeles for å være nærmere sine samarbeidspartnere i Atlantic records og har blitt “hauset opp” av Billboard Magazine for sitt talent.

Singelen “Nobody” er en høyst klubbvennlig mid-tempo låt. Sporet er fylt av Coucherons drømmende softsynths og han får vist at han er en dyktig elektropop-produsent. Låta er gjennomsyret av radiovennlighet, og vil antageligvis vil krype oppover hitlistene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*