Pats Nichols og Mest Seff claimer din topp 3 på ny singel!

Coverart: Flammeplaster
Pats Nichols har fått med seg Mest Seff fra Tøyen Holding på sin nye singel «Topp 3». Låta er første singel ut fra Pats sitt kommende album Favorittskurk 2, som er oppfølgeren til DFSFS Vol.1 som han slapp way back i 2011.

Første gang jeg hørte Pats var tilbake i 2011 på skiva Dinfavorittsuperheltsfavorittskurk Vol. 1. Noe jeg la merke til var at Pats og gjestene hans var spesielt opptatt av bars med punches. Siden den gang har Pats gjort seg bemerket som en av Norges beste battlerappere, gitt ut flere prosjekter, videoer og utforska forskjellige stiler og sounds. Han har gitt ut låter med flere av Norges aller beste rapartister, og til og med joina et crew som heter Halsbrann. Det som har vært klart og tydelig hos Pats Nichols er at han har fighting spirit og et umettelig konkurranseinstinkt.

Covarart: Flammeplaster
Intergalaktisk banger

Alle har sin egen formening om hvem som er de beste rapperne, både på norsk og engelsk. Det finnes jo strengt tatt ingen fasit, men rap er allikevel en slags konkurransesport.

Nå er Pats ute med første singel fra sitt neste album «Favorittskurk 2». Singelen «Topp 3» er en låt som gjestes av den minst like punchline tunge rapperen Mest Seff. «Topp 3» kan beskrives som en «boom bap perle» som produsert av ingen ringere enn Marshtini. Poppa Lars (Tungtann) skal ha omtalt Marshtini som hans arvtaker. Singelen starter med et deilig nesten intergalaktisk sample som følges opp av Pats med ordene «Mr. detter-rett-ut-av-gryta-med-et-fitteglis» som setter tonen for denne bangeren av en collab. For det er nemlig sånn at Mest Seff også lefler litt med punchlines (litt er en underdrivelse).

«– Alle har sin egen formening om hvem som er de beste rapperne, både på norsk og engelsk. Det finnes jo strengt tatt ingen fasit, men rap er allikevel en slags konkurransesport» – Pats Nichols

På «Topp 3» har Pats og Mest Seff allerede claima to av tre plasser, så hvem fortjener den siste?

Sjekk ut den Marshtini-produserte boom bap bangeren «Topp 3» her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*