Premiere: Golden Core slipper musikkvideo

Sorthvitt bilde av Golden Core Tatt av Silje Storm Drabitius
Foto: Silje Storm Drabitius
En pandemi setter ikke noen stopper for gutta i Golden Core. De slipper i dag den splitter nye musikkvideoen til låten «Hrafnaspá». Se den her allerede nå!

Hverken pandemi eller avlyste konsertoppdrag har stoppet Golden Core fra å arbeide kreativt. De har brukt tiden godt og jobber blant annet med nytt låtmateriale til deres neste album. Fredag 26. juni får du sett dem på Oslo Stream Fest 2020 på BLÅ, sammen med Jointhugger og Dwaal.

Nylig spilte de også inn en musikkvideo til låta «Hrafnaspá» i samarbeid med regissør Christian Søgaard og hans nyoppstartede filmselskap Najs! Visuals.

God match med filmselskaper Najs! Visuals

Som for så mange andre kom det som et slag i trynet da alt stengte ned og vi fikk alle våres konserter denne våren avlyst, inkludert SPOT festival i Danmark og Inferno i Oslo. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å snu seg rundt og bruke tiden på andre prosjekter vi ikke hadde fått tid til før nå, sier vokalist og trommeslager Johannes Thor Sandal.

– Det ble et profesjonelt og kreativt samarbeid vi er veldig fornøyd med.

Vi hadde aldri laget en musikkvideo før og søkte derfor samarbeidspartnere til dette og ble raskt kontaktet av Christian. Han rekrutterte noen fantastisk bra folk til denne produksjonen, blant annet skuespillerne Susanne Karin Moe og Benjamin Lønne Røsler. Det ble et profesjonelt og kreativt samarbeid vi er veldig fornøyd med, sier Sandal.

Å få lage film med Golden Core, har vært en veldig energigivende og inspirerende periode i 2020 med tanke på å holde seg kreativ. Det har vært veldig moro å få ta låta deres, “Hrafnaspá”, og skape et univers som kan spille på moderne aspekter kombinert med norrøn mytologi, sier regissør og produsent Christian Søgaard.

Vi tok oss god tid og fikk på plass et fantastisk crew som dedikerte tiden og fagkunnskapen sin til å skape en visjon, som har fokusert på å dyrke Golden Core i denne filmen, fortsetter regissøren.

Kreditering:

Susanne Karin Moe // «Odin´s raven»
Benjamin Lønne Røsler // «The lost soul»
Regi og manus // Christian Søgaard
Filmfoto // Aleksander Rebaudo
Lysmester // Patrik Westli
Kostyme og produksjonsdesign // Vibeke Larsen Malthun
Sminke og maske // Elisabeth Mainy
Klipp // Ivar Myhrvold
Grade // Didrik Bråthen
Produksjons- & innspillingsleder // Anners-David Engebretsen
Produksjonsassistent // Mariell Føynum
Produsert av Najs! Visuals

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*