PREMIERE: Ny singel fra Juni Habel!

Foto: E. Petersen
Med singelen «Surrendering» fyller Juni Habel lytteren med feelgood fra første stund. Den er varmende og forbereder sjelen på den kalde vinteren som nå nærmer seg. Singelen har hyggelige toner med fingerspill på gitar og varm lavmælt nydelig vokal. «Surrendering» slippes på Koke Plate i morgen, men du kan høre den hos oss allerede i dag.

Så forseggjort og nydelig som de første låtene hennes er, kan man ikke annet enn å glede seg til de resterende.

Sang og låtskriver Juni Habel lager deilig musikk innen folk-sjangeren og får til mye ut av lite. Det minimalistiske lydbildet er både lekent og dypfølt. Hun lar seg Inspirere av andre som får til mye ut av lite, som Vashti Bunyan og Joanna Newsom.

Juni Habel har sluppet to singler tidligere. «Run Dry» ble sluppet i september og «Frightened Hearts» ble sluppet i 2019. Hun har rukket å spille på by:Larm, blitt nominert til NOPA-stipendet og fått flere rotasjoner på NRK P3.

Den 6. november slipper hun debutalbumet All Ears, som garantert vil få flere gjennomlyttinger hjemme hos meg. Så forseggjort og nydelig som de første låtene hennes er, kan man ikke annet enn å glede seg til de resterende. Vi ser frem til å følge veien videre.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*