PREMIERE – Rikke Normann ute med alternativ julelåt

Foto: Helge Brekke/RikkiLeaks
I morgen slipper Rikke Normann den alternative julelåta, «Waiting Game». Vi har fått æren å dele den nydelige låta med dere allerede i dag.

«Waiting Game» er en låt du kan bestemme betydningen av selv. Om du venter og gleder deg til jul, eller til det hele er over. Den har ingen tradisjonelle «jule-ord», men med sin tydelige vinterstemning, forsterket med kalde, strykende synther og fjerne bjeller, i tillegg til Rikkes varmende stemme passer den jo tiden meget godt. Uansett hva det nå er du venter på, så er ventetiden snart over synges det så varmt.

 «Counting the days keeping busy, tension up in our bodies, just another day until we fly away, releasing us from all this waiting».

For Rikke Normann har det alltid vært viktig å stå opp for de som kanskje ikke har det så bra. Derfor er «Waiting Game» først og fremst en låt til alle de som ikke kjenner på den tradisjonelle julegleden.

«For Rikke Normann har det alltid vært viktig å stå opp for de som kanskje ikke har det så bra. Derfor er «Waiting Game» først og fremst en låt til alle de som ikke kjenner på den tradisjonelle julegleden». 

Dette er tredje versjonen av «Waiting Game» som publikum får høre. Først ble den sluppet som siste track på 35, albumet som ble sluppet i februar i år. Deretter ble den plukket ut på albumet Home Alone, som ble sluppet den 1. november. Det var fansen som hadde plukket ut tracklisten på dette albumet og «Waiting Game» ligger der som en nedstrippet versjon. Nå kan vi høre enda en versjon av låta, satt inn i julens ventetid.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*