Premiere: Susanna – City Of Hope

Norgespremiere: Fredag 16. november slipper Susanna ny låt fra sitt kommende album, «Garden of Earthly Delights», som slippes i februar. Du kan høre City of Hope hos oss allerede i dag.

Foto: Signe Fuglesteg Luksengard

City of Hope starter med deilige basstrommer, som fortsetter underliggende gjennom låten. Vi får vakre pianoriff, som kler Susannas særegne vokal. Stemmene med vreng og ekkoet, sammen med frenetisk gitar og akkordeon skaper et balsamerende og godt lydbilde. Perfekt for den som trenger ro i den travle hverdag.

I følge Susanna er låten «en håpefull manisk messing om veiledning i kjærligheten og livet, med hint av ekstase i horisonten. Til tross for de mørke understrømmene som lurer i bakgrunnen».

Garden of Earthly Delights

Det er ikke lenge siden Susanna slapp den kritikerroste plata «Go Dig My Grave». Et mesterverk, som jeg valgte å gi full score til når den ble sluppet tidligere i år. Så må si at jeg gleder meg til at «Garden of Earthly Delights» kommer ut. Plata har sin inspirasjon av den surrealistiske 1500-talls kunsten til Hieronymus Bosch, noe som ikke akkurat gjør det mindre spennende.

Les  også: Susannas Skattekiste

«Garden of Earthly Delights» ble til som et bestillingsverk for Vossajazz i 2017. Plata er innspilt med Henning Svoren i Oscean Sound studio på Giske, og produsert av Deathprod og Susanna. Den slippes 22. februar med påfølgende releaskonsert på Caféteatret 24. mars.

Medvirkende

Susanna – voice, piano, CP80, electronics
Stina Moltu – guitar
Ida Løvli Hidle – accordion
Ina Sagstuen – voice, electronics
Natali Abrahamsen Garner – voice, electronics

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*