Rockeduoen Pil & Bue ute med ny låt

Pressefoto
I dag slapp rockeduoen Pil & Bue den andre singelen, «Select 2 Players» fra albumet The World is a Rabbit Hole via Indie Recordings. Albumet slippes til høsten, fire år etter forrige albumslipp.

Pil & Bue er en heftig og dynamisk duo fra Nord-Norge (Hammerfest). Består av Gøran Johansen på trommer og perkusjon, samt Petter Carlsen vokal og barytongitar. Selv om de bare er to, får de lydbildet til og høres som et stort band.

«Select 2 Players»

«Select 2 Players» er en hyllest til tidlig ungdomsår. Den gang da musikken og vennene var alt. Den romantiserende tanken rundt hvordan det du opplevde og ideene fra denne tiden har vært med å forandre rollen for alltid.

I tillegg til å oppdage musikk spilte vi begge mye Nintendo på 90-tallet, derfor tittelen.

Duoen sier følgende om låta:

«Select 2 Players er en nostalgisk liten fortelling om hvordan våre musikalske helter ga oss lyst å spille musikk, og en erkjennelse av at det aldri går over.

Meg og Gøran har samme kjærlighet til å spille musikk, om det er i øvingslokalet eller på scenen. I tillegg til å oppdage musikk spilte vi begge mye Nintendo på 90-tallet, derfor tittelen.

Merk: Låta er ikke nostalgisk som i en bittersøt lengsel etter for tiden. Det er mer en romantisk variant. Låta ble heller ikke laget på en datamaskin, men fullstendig analogt på øvingslokalet i verdens nordligste by: Hammerfest. Vi ble svett. Det var fett». 

Vi nyter begge utgivelsene fra det kommende albumet, både «Everyone´s Just a Kid» og «Select 2 Players» (Ikke så verst å bli påminnet Nintendo-tiden heller), og ser frem til albumslippet til høsten. Håper på en releas turné, for denne duoen er krutt også på scenen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*