Singeldebut: Delish – Eden

Popduoen Delish gir i dag fra seg sitt første livstegn. Singelen Eden slippes i samarbeid med Earthly Habit.

Foto: Magnus Nergaard

Delish består av Natali Abrahamsen Garner og Johan Lidvall. Dette er langt fra deres eneste prosjekt – de er to særdeles aktive musikere. De to har jobbet tett sammen i senere år med bandet Antler, som i 2016 ga ut albumet «Bonbons» og spilte konserter på bl.a. Øyafestivalen og Pstereo. På det individuelle plan leder Lindvall det kritikerroste bandet Torg, mens Garner er kjent fra blant annet Susanna & the Brotherhood of Our Lady, Trondheim Voices, og den eksperimentelle vokalduoen Propan.

En litt privat form for dansemusikk

Den selvproduserte låten skildrer en eksplosiv følelse av lettelse – friheten av å finne sin egen indre Edens hage etter en utfordrende introspektiv prosess.

Eden handler ifølge bandet om behovet for å flykte. Å utforske noe nytt og vokse av erfaringen. Den selvproduserte låten skildrer en eksplosiv følelse av lettelse – friheten av å finne sin egen indre Edens hage etter en utfordrende introspektiv prosess. Garners tekst og vokal balanserer mellom både det personlige og det universelle plan, mens Lindvalls synth fremmaner et lydbilde som er både minimalistisk og lavmælt episk.

Delish på Facebook

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*