Singelslipp fra Bakrus!

Foto: Kristen Knutsen Trøen
Punkrockerne fra Røros ute med snerrende førstesingel fra den nye skiva. «Drittmidas» er ute i dag gjennom Indie Recordings.

Det er ikke lenge siden den gledelige nyheten sprakk om at Bakrus hadde signert med Indie Recordings. I dag slippes første livstegn fra dette samarbeidet, og «Drittmidas» lover jævlig bra for det vi har i vente.

Høyt tempo og ektefølt antagonisme

— ‘Drittmidas’ er et hissig og endelig hold kjeft til alle de som alltid har noe mene, men aldri byr på seg selv. Til de selvhøytidelige hverdagsbaronene som har gjort det til sin livsstil og karrierevei å rakke ned på andre for å selv komme frem.

Den dagsferske låten er 3 minutter og 10 sekunder med hellig vrede overfor en heller usympatisk del av befolkningen. Bandet beskriver det best selv:

«— ‘Drittmidas’ er et hissig og endelig hold kjeft til alle de som alltid har noe mene, men aldri byr på seg selv. Til de selvhøytidelige hverdagsbaronene som har gjort det til sin livsstil og karrierevei å rakke ned på andre for å selv komme frem.[…]»

Her bys det på høyt tempo og ektefølt antagonisme, ledsaget av – i god Bakrus-tradisjon – velskreven lyrikk og sterke vokalmelodier. Bandet kler unektelig å rette aggresjonen utover.

«Dritt kommer ikke bare av selvdestruktive tendenser. Det finnes personer som i tide og utide skal ødelegge én selv og de rundt deg. Kjemier som aldri kommer over ens, men som alltid skal mene og bestemme. Av og til blir det nok og da må man si hold kjeft, fuck off, alt du tar i blir til dritt!»

Albumet, som etter undertegnedes forståelse har fått tittelen Lover Ingenting, skal etter planen komme til høsten. Skiva er spilt inn i Sørgården Studio med Per Borten (Spidergawd) som produsent. Fyll opp kjøleskapet!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*