Singelslipp fra Siberian Tusk

Foto: Morten Reiten
Siberian Tusk slipper i dag første singelen «Feel So Good» fra sitt kommende debutalbum Save My Soul.

Drøyt to og et halvt år har gått siden Siberian Tusk av slapp sin siste EP Paved Ground and Desert Sounds. I dag kommer de med en etterlengtet smakebit på det kommende albumet Save My Soul som slippes om en måneds tid.

Hjemme eller i kosmos

Siberian Tusk beskriver seg selv som «lyden av barsk norsk natur og hard vinter i fjellheimen, mikset med stanken og støyen fra den travle, skitne og hvileløse byen.«

Siberian Tusk beskriver seg selv som «lyden av barsk norsk natur og hard vinter i fjellheimen, mikset med stanken og støyen fra den travle, skitne og hvileløse byen.» Tekstene til Siberian Tusk oppholder seg enten i kosmos eller innenfor husets fire vegger. «Feel So Good» faller i sistnevnte kategori, og er et bittelite kapittel i vokalist Begil Ragnarsens musikalske selvbiografi.

Lillehammerbandet oppsto da Begil Ragnarsen (gitar og vokal), Inge Morten Gustafsholm (bass og vokal) og Kent Rune Bergum (gitar) reiste seg fra ruinene av stonerbandet Traktor, og hentet inn trommeslageren René Rasmussen fra Reptile Rodeo. Musikken kjennetegnes av tunge, melodiøse riff, seige rytmer, samt en primal og rå vokal.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*