Sommerliste fra Anngunn Sørli

Lianne La Havas @ Øyafestivalen 2015

Snart helg. Ikke hvilken som helst helg, men helgen Oslos gater varmer opp til sommerens festivalsesong.

Foto: Johannes Andersen

Fra formiddag til kveld blir det musikk i gatene og parkene rundt om vår flotte by. Representert av de fleste sjangere. En av de desidert beste dagene i året, og varmen har ikke tenkt å gi seg heller.

Her er månedens spilleliste, perfekt i oppvarmingen til lørdagens festligheter. Heller ikke feil under avslapningen i sommervarmen.

Sommer

Mot slutten av hver måned har vi lovet en spilleliste, satt sammen av en med noe ekstra å anbefale oss. Denne gang spurte vi Anngunn Sørli, eier av Big Day Records og Hito Promo. Det har ikke vært få av deres utgivelser og promoteringer, som har vært godt dette året. Her kommer det ut så mye kvalitetsmusikk, at det nesten er vanskelig å følge med.

Jeg valgte en tropisk tilnærming, lettere påvirket av tidenes heiteste mai-måned.

─ Jeg valgte en tropisk tilnærming, lettere påvirket av tidenes heiteste mai-måned, samt nærheten til kontor-nabo Aku Aku Tiki Bar. Disse låtene kommer jeg selv til å spille i sommer, men kjenner jeg meg selv rett blir min neste liste helt annerledes, sier Anngunn. Som ikke fikk bruke egne artister i listen. Temaet er så klart SOMMER.

God helg!

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*