Tid for hjem: Ny singel fra Kåre Indrehus

Foto: Ådne Evjen
Artisten Kåre Indrehus går ufortrødent videre med sin vindskeive og sjarmerende visepop. Denne gang har han eksperimentert med synther og rytmer og lagt den akustiske gitaren bort for en stakket stund.

Produktive Kåre Indrehus er om drøye to måneder klar med album nummer seks i rekken. Fra albumet har han nå sluppet den få-på-hjernen-aktige låten «Tid for hjem». Vi sakser fra presseskrivet:  I «Tid for hjem» leker artisten seg med et mangfold av rytmer, synther og sjangermarkører, og en kan for første gang høre elementer fra rap i tekstformidlingen. Sangen er andre smakebit fra Kåres kommende sjette album, Det er en drøm å være til. Albumet utgis 17. juni».

«Tid for hjem» er også tittelen på et oppussingsprogram på en av de norske tv-kanalene. Låten handler om nordmenns nærmest maniske forhold til oppussing og interiør. I låten til Indrehus går det sågar utover samboerskapet:

For i nyansene av en malingsflekk fikk forholdet seg en real knekk,

og med nyansene på en stuevegg må ondskapen nå drives vekk.

Mens vi venter på det nye albumet til Indrehus kan vi jo droppe malingspenselen og tapetkniven, ta ekstra vare på samboeren og høre på «Tid for hjem».

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*