Tons of Rock med gavepakke til et sultefôret festivalpublikum

Stemningsbilde fra Tons of Rock 2019. Foto tatt av Sadan Ekdemir
Tons of Rock 2019. Foto: Sadan Ekdemir
Publikumsfavorittene Faith No More, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch og legendene Deep Purple kommer til Ekebergsletta og Tons of Rock neste sommer.

Tidligere i vår bekreftet Tons of Rock at de britiske heltene i Iron Maiden vender tilbake til hovedstaden. I en pressemelding i dag ble det bekreftet at også et av deres store inspirasjonskilder Deep Purple kommer til Tons of Rock 2022. Ingen band har vel inspirert flere rockere og skapt flere gitarister enn Deep Purple med deres hit «Smoke on the water». Bandet er en av rockens virkelige ikoner. Sammen med Iron Maiden som igjennom sin karriere har solgt over 100 millioner album og inspirert band fra flere generasjoner.

– Iron Maiden sin ikoniske logo er en hver festival sin hårete drøm om å plassere øverst. Apropos logo så vil Tons of Rock 2022 plakaten bære mange av de mest populære logoene som sett på millioner av t-skjorter i flere generasjoner fans. Faith No More, Five Finger Death Punch, Bring Me The Horizon er alle band som selger ut store stadioner verden over. Samlet er dette det største headliner heatet på en Norsk festival noensinne, sier bookingansvarlig for Tons of Rock, Jarle Kvåle.

75 000 publikummere fra hele verden

Tons of Rock 2022 blir Norges største festival, med tre dager for rockere og musikkelskere i alle aldre. Festivalen har markert seg utenfor Norges grenser og festivalen blir stadig nevnt som et av de store must-see eventene i Europa. Festivalen i 2019 samlet publikum fra hele 51 land og nesten alle landets kommuner.
2022 festivalen på Ekeberg forventer 25 000 solgte billetter pr. dag som igjen vil generere store, verdifulle ringvirkninger for Oslo.

 – I 2019 skrev vi historie med Norges største rockefestival på Ekeberg, Oslo. Det skulle vi overgå til de grader i 2020, og videre i 2021. Verden ville det annerledes, men for hver eneste nedtur vi og vårt publikum har hatt, bestemte vi oss for at vi skal makse opplevelsen enda mer når vi igjen kan samles. Med dagens enorme slipp og Maiden på plass fra før, så er vi overbevist om at vi skrur forventningene enda høyere og gjør ventetiden verdt å vente, fortsetter Kvåle.

Foreløpig program:

Iron Maiden – torsdag 23. juni 2022

Faith No More og Bring Me The Horizon – fredag 24. juni 2022

Five Finger Death Punch og Deep Purple – lørdag 25. juni 2022

Se Tons of Rock sin hjemmeside for billetter og annen info.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*