YUNGBLUD på Parkteatret

YUNGBLUD @ Parkteatret 11.11.19
Taket lettet da YUNGBLUD inntok Parkteatret mandag 11. november.

Det som skiller både artist og fans fra mange andre, er at de har stort fokus på blant annet identitet, seksualitet og samfunnsproblemer.

22 år gamle Dominic Harrison fra Doncaster er kjent for sine eksplosive liveshows og rå, oppsiktsvekkende tekster som omhandler alt fra Britiske subkulturer til seksualitet og mental helse. Hans første fulllengder «21st Century Liability» kom ut i juli 2018, og er streamet over 90 millioner ganger. EPen «the underrated youth» ble sluppet 18.oktober i år.

YUNGBLUD har blitt en solid bevegelse over det siste året. Fansen, som kaller seg The Black Hearts Club, er uten tvil en av de mest dedikerte fanbasene innen dagens musikkindustri. Det som skiller både artist og fans fra mange andre, er at de har stort fokus på blant annet identitet, seksualitet og samfunnsproblemer. Et friskt pust i en ellers ganske overfladisk industri.

Support for kvelden var Glasgow-baserte Saint PHNX, som nok er et band vi kommer til å høre mye av fremover. Det er første gang duoen besøker Norge, og de har store planer om å komme tilbake veldig snart.

Her er noen bilder fra kvelden!

Foto: Eirunn Smaaland Oppheim

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*