Zemmi og Lil.Lørda er aktuelle med albumet «Kos deg»

Coverart
Soundet er internasjonalt og tidsriktig. Bare noen sekunder inn i første låta på albumet Kos deg forventer du noe, men hva?

Zemmi har vokst opp i Jessheim, men har i senere år slått seg ned i Oslo. Hans første utgivelse var på SoundCloud i mars 2020, og mye har skjedd siden da. Han har samarbeidet med artister som Sli0h, Knekten Original, Moggger og KingSkurkOne.

Hans makker for anledningen, Lil.lørda, har utgitt musikk siden 2019. I 2020 skiftet han fokuset til å produsere låter for andre, i den oppfatning at «– det ga meg mer å kunne skape et verk sammen med en vokalist enn å prøve og bli en vokalist selv«. Han har jobbet med artister som Kingskurkone, Snowboyz, Moggger, Pulemann i sekken, Smeke Reven, og Knekten Original.

Foto: Coverart
Kreative basslinjer og karakteristisk vokal

Zemmi og Lil.Lørda pøser på med autotune på vokalen og beatsa byr opp til alt fra dans til chilling i sommersola.

Zemmi og Lil.Lørda pøser på med autotune på vokalen og beatsa byr opp til alt fra dans til chilling i sommersola. Første låta på Kos deg starter med et gitarriff som høres ut som starten på et rolig nachspeil. 11 sekunder inn går låta over inn i et fantastisk trap-anthem. Albumet preges av kreative basslinjer og Zemmis karakteristiske lyse vokal som leverer iderike fraser og flows.

Skiva gis ut i samarbeid med LL Records / Knirckefritt Management og kan sjekkes ut her:

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*