Europe feiret 40-årsjubileum i Operaen

Europe @ Den Norske Opera & Ballet 2023 Foto: Luis Benitez Ruiz
Europe feiret sitt 40-årsjubileum, som seg hør og bør, på intet ringere enn Den Norske Opera & Ballett i Oslo.

I 2023 er det 40 år siden de svenske rockeikonene slapp sitt selvtitulerte debutalbum, så dette måtte jo feires

I de første ni minuttene av konserten ble det på et stort, rynkete lerret vist en mini-dokumentar. Der fikk vi et lite innblikk i hvordan Force, som de tidligere het, deltok i Battle of The Bands rundt om i Sverige, og der de før finalen, etter en mengde enheter, fikk det nye bandnavnet «Europe», som vi nå kjenner dem som.

De startet konserten energisk med «On Broken Wings», deretter fulgte «Seven Doors Hotel» og til sist fikk jeg med meg «Rock The Night», den mest publikums-involverende sangen, før jeg måtte ut døren igjen.

Om de opprettholdt energien resten av konserten vet bare de som satt i salen, men ut ifra det lille jeg klarte å få med meg har jeg ingen tvil om at dette var en fantastisk konsert å få med seg.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*