En spilleliste til sommernatta av DJ RUBENS

Oslos hip hop-orakel DJ RUBENS står for månedens spilleliste med temaet Soul/Hip Hop.

Foto: @majoroffisiell (Instagram)

Mot slutten av hver måned har vi lovet en spilleliste, satt sammen av en med noe ekstra å anbefale oss. Denne gang er det DJ RUBENS, som har sagt ja til å lage liste for oss.

Spesifikk vibe over listen

DJ RUBENS er for tiden aktuell som deleier og artist i det nyoppstartede labelet/livsstilsbrandet MAJOR. Han figurerer til daglig som bakmann i musikkbransjen gjennom verv i diverse selskaper og prosjekter.

RUBENS har dette å si om lista:

Jeg har brukt mye tid på å kuratere listen, og har prøvd å blande rykende ferske låter med velkjente klassikere.

− Gitt temaet prøvde jeg å få til en spesifikk ”vibe” gjennom hele lista med sjelfull hip hop, blandet med ekte Soul klassikere og flere norske innhopp. Både på artist og produsentsiden. Det er ikke til å komme utenom Kanye West når det er snakk om de to nevnte sjangrene. Han dukker opp hyppig på lista både som produsent og artist.

− Jeg har brukt mye tid på å kuratere listen, og har prøvd å blande rykende ferske låter med velkjente klassikere. Uten at det skal gå utover helhetsinntrykket og følelsen på lista. En spesiell shoutout går til gruppa UNDERGRUNN som har en låt på lista, noen av de råeste ”kidsa” på den norske rapscenen for øyeblikket! De slipper EP’en UG SOMMER veldig snart, og kan melde om at det blir en av de mest spennende norske utgivelsene i år(!)

[iframe src=»https://open.spotify.com/embed/user/oa4ylfsf8n3qddgm1hn9o2oue/playlist/1BBjej51u86jCrmQpYsxCE» width=»300″ height=»380″ frameborder=»0″ allowtransparency=»true» allow=»encrypted-media»></iframe]

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*