Tons of Rock 2024: Fullstendig hitparade for Span!

Span @ Tons of Rock 2024 (Foto: Willy Larsen)
Fra bak et stort sceneteppe kom lydene som gjorde fansen ville. Span leverte et hitpakket sett som allerede har satt dype spor i fansen.

Vurdering

Span på Tons of Rock 2024 5 av 6Karakter 5

Et stort sceneteppe med bandets logo henger foran scenen når bandet starter på «Peaceful». Det har allerede vært klapping i vel 10 minutter. At fansen er klar er en understatement – mange her er beint fram sulteforet på Span.

«Best of»

Jarle Bernhoft synger som bare han kan, før duken omsider faller og hele bandet kommer til syne. Deretter følger «Stay As You Are». Publikum er i esktase, og det blir tydeligere og tydeligere at vi blir servert et «best of»-set. Det synges, det danses og det festes, og innimellom en av låtene nevner Fridtjof Nilsen at dette (muligens) er Span sin siste konsert på hjemmebane.

Baby’s Come Back

«Papa» løfter publikum til himmels og derfra og ut er det høydepunkt etter høydepunkt, fra denne til «On My Way Down» til «Baby’s Come Back».

Jarle Bernhoft har en så sjelfull stemme som bare han kan ha, men hele gjengen holdt et meget høyt nivå!

Jarle Bernhoft har en så sjelfull stemme som bare han kan ha, men hele gjengen holdt et meget høyt nivå! Bandets karisma og sceneopptreden var en fryd å se på, og hele settet ble gjennomført med intensitet og lidenskap.

Ikke la det være siste gang

Span leverte hit etter hit og publikum sang med på nesten hver eneste låt. Stemningen var elektrisk, og det føltes som om bandet og publikum var i symbiose, og vi kan bare håpe at dette ikke var for siste gang.

Fotogalleri: Willy Larsen

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*