Tons of Rock 2024: SKYND på full fart oppover!

Skynd @ Tons of Rock 2024 Foto: Johannes Andersen
Det ble en eksplosjon av energi og lidenskap da metalbandet Skynd inntok Vampire-scenen. SKYND hadde den utakknemlige oppgaven å starte 13:10 på Vampire scenne, men de skapte rett og slett en vanvittig god stemning fra Vampire-scenen.  Med deres unike blanding av melodiøs death metal, pop, industrielle elementer og true crime, klarte Skynd å fange publikum fra første tone.

Vurdering

SKYND på Tons of Rock 2024 5 av 6Karakter 5

Allerede 45 minutter før konsertstart (som dagens andre artist (med 10 minutter) var de mest ihuga fansen samlet foran scenen. Der traff disharmoni.no Therese Borrie (kunstneren) og Amalie Borrie Ørmen som hadde med en flott tegning til SKYND. De var spente før forestillingen, men de fikk, som oss andre, en opplevelse vi vil huske lenge.

SKYND fans Amalie Borrie Ørmen og Therese Borrie (kunstneren). Foto: Ørjan H Kollstrøm
Sjarmerende grotesk vakker frontkvinne

Bandets sjarmerende, karismatiske og skremmende vokalist, SKYND (Marina Raffaela Ortega) ledet an der hun fremførte tekster om kjente mordere med en intensitet som fikk hele publikum til å riste i takt med den fengende musikken. Med sitt energiske sceneshow og skapte Skynd en atmosfære av ren kaotisk skjønnhet, og det på tross av stekende sol!

Tunge temaer og pop-innpakning

Høydepunktene kom som geværskudd, og SKYND demonstrerer lett kunststykket å være både sjarmerende og regelrett truende på en og samme tid

Høydepunktene kom som geværskudd, og SKYND demonstrerer lett kunststykket å være både sjarmerende og regelrett truende på en og samme tid, men de største høydepunktene var «Columbine» «Armin Meiwes» og «Tyler Hadley», men publikum var i ekstase på så godt samtlige.  Stemningen blant publikum var elektrisk, og det føltes som om hele festivalområdet ble løftet av den befriende forestillingen. For en start på dag 3! Det var vel akkurat dette vi trengte etter nattens regnskyll..

Vant mange nye fans

Deres opptreden på Tons of Rock vil definitivt bli husket som en av festivalens høydepunkter. Skynd har bevist at de er et band som ikke bare leverer musikk, men en opplevelse som setter spor langt inn i den dansende sjelen.

Og som om ikke det var nok, så var det virkelig fantastisk å oppleve hvordan SKYND tok seg tid til fansen etter konserten. Det var et eksempel til etterfølgelse. Smilene og gledesrusen hos de fremmøtte var til å ta og føle på!

 

SKYND setlist @ Tons of Rock 2024

Richard Ramirez

Robert Hansen

Michelle Carter

Columbine

Marshall Applewhite / Heaven’s Gate

Jim Jones

Armin Meiwes

Edmund Kemper

Tyler Hadley

 

Fotogalleri: Johannes Andersen

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*