Trøstende musikkvideo fra Elly

Foto: Patrick Webb
Premiere: Den 9. oktober slapp sang og låtskriver Ellen Marie Løkslid aka Elly låta «Judy». Sangen som handler om å oppleve verden på vidt forskjellige måter, selv om man står hverandre nært har nå fått en musikkvideo som du kan se hos oss i dag.

– Å lage denne musikkvideoen har vært veldig givende og utfordrende kreativt sett. Det å jobbe mer visuelt med denne låta, og se hvordan en fortelling kan «vokse» og bli enda mer tydelig gjennom en dansekoreografi, har vært ordentlig spennende! Jeg er stolt over å ha klart å realisere denne videoen, sier Elly.

[iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/_T4weSnBUv4″ frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe]

Judy får trøst og håp av sin venn

Elly skrev sangen «Judy» i 2018, rett etter at hun traff kjæresten sin. Samtidig som hun var nyforelsket hadde noen nær henne det veldig tungt. Noe som var en stor kontrast til hvordan hun selv hadde det. Det ble dermed vanskelig for Elly å samtidig være fult tilstede i begge situasjoner.

Den kontrastfylte musikkvideoen er basert på en idé av Elly og Patrick Webb. Webb er også regissør. De har iscenesatt historien om «Judy» som er blitt forlatt av kjæresten og venninnen som trøster ved å prøve og puste liv i og gi henne håp.

Emeline Jansen danser som Judy ikledd sort og presenterer det triste og såre. Martine Cammilla Brænna danser som vennen ikledd hvit og symboliserer håpet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*